Kövess minket a Facebookon!
Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Vásárlási feltételek - Flownfinity
17476
page-template-default,page,page-id-17476,theme-audrey,eltd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,audrey child-child-ver-1.0.0,audrey-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-4,eltd-woo-normal-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Vásárlási feltételek

Flownfinity / Vásárlási feltételek

Az alábbi Használati Szabályok és Feltételek a flownfinity.com-hoz való hozzáférést és annak használatát szabályozzák. A flownfinity.com elérése, annak használata és a rajta keresztül történő termékvásárlás azon a feltételezésen alapszik, hogy az alábbi Használati Szabályok és Feltételek elolvasásra- és megértésre-, valamint Ön által elfogadásra kerültek.
flownfinity.com oldalt Kiss-Bartus Réka egyéni vállalkozó vezeti és üzemelteti. A flownfinity.com weboldalt és a csatolt szolgáltatásokat az alábbi használati és szolgáltatási szabályokban – és az egyéb, az oldalainkon szereplő szabályokban (összefoglalva “HSZ” néven) – foglaltak szerint bocsájtjuk az Önök rendelkezésére. Kérjük, olvassák el figyelmesen a “HSZ”-t!

 Amennyiben nem járul hozzá a HSZ-ben történő bármiféle változáshoz, kérjük azonnal szüntesse be az oldal használatát! Minden változtatás, ami az Ön visszaigazolt rendelése után következik be, nem fogja érinteni az adott rendelését, kivéve ha a változtatást törvény írja elő számunkra.

 

EGYENLŐ BÁNÁSMÓD

Eltökélt célunk, hogy oldalunk látogatását és annak szolgáltatásait, valamint, a közérdeklődésre számot tartó információkat a különféle fogyatékkal élők számára megismerhetővé és elérhetővé tegyük.
Oldalunkat az adott technikai környezetnek megfelelően folyamatosan fejlesztjük, és az elkészült funkciókról az oldalon tájékoztatást adunk.

 

SZELLEMI TULAJDONJOGOK

Minden, a flownfinity.com oldalon szereplő tartalom, mint dokumentumok, rajzok, figurák, logók, menük, weboldalak, grafikák, színek, sémák, eszközök, betűtípusok, dizájnelemek, diagramok, formák, metódusok, folyamatok, funkciók a flownfinity.com, valamint Kiss-Bartus Réka egyéni vállalkozó tulajdonában és nemzeti, valamint nemzetközi szerzői jog és egyéb szellemi tulajdonjogi rendelkezések védelme alatt állnak. Ön nem reprodukálhatja, forgalmazhatja, tüntetheti fel, módosíthatja vagy készíthet hasonló munkát belőlük, és nem használhatja a Tartalmat semmilyen módon, egészben vagy részeiben sem.

 

TERMÉK

flownfinity.com nem forgalmaz használt árut, hibás terméket, valamint a vonatkozó piaci előírások tekintetében alacsony minőségű termékeket.
A flownfinity.com-on eladásra kínált termékek nem minden esetben egyeznek a valódi  megjelenéssel , mert az függ a fénykép és színek tekintetében a használt webböngésző és monitor beállításától is.

 

VÁSÁRLÁSI ALKALMASSÁG

flownfinity.com oldalon való vásárlás céljából Önnek szükséges megadnia személyes adatait. Különösképpen vonatkozik ez a valódi nevének megadására, email-címére és egyéb információkra az utasításoknak megfelelően. Továbbá meg kell adnia a számlázási adatait, és garanciát és felelősséget kell vállalnia azért, hogy azok helyesek és érvényesek, és hogy Ön a számlázási információk alatt feltüntetésre kerülő személy.
Továbbá hozzájárul, hogy személyes adatait szükséges csalásellenes ellenőrzésekhez felhasználjuk. A közölt személyes adatok továbbításra kerülhetnek kreditintéző vagy csalásellenes tevékenységet végző vállalatokhoz, akik az információt tárolhatják.

 

RENDELÉSEK

Minden rendelés az elfogadás és rendelkezésre állás függvénye. Az Ön bevásárlókosarában lévő termékek nincsenek lefoglalva, azok más fogyasztók által megvásárlásra kerülhetnek.
Fenntartjuk a jogot bárminemű hiba, pontatlanság vagy hiányosság kijavítására, és hogy előzőleges tájékoztatás nélkül megváltoztassuk vagy frissítsük az információkat vagy töröljünk rendeléseket, amennyiben bárminemű információ a szolgáltatásnál –  vagy bármilyen vonatkozó oldalon – bármikor pontatlan volt- rendelés leadása után is.

 

ÁRAZÁSI IRÁNYELVEK

Minden ár és ajánlat érvényben marad az időről-időre való kihirdetéssel. A rendelés időpontjában a honlapon feltüntetett termékár elfogadásra kerül, kivéve ha fizetési hiba áll fent.
Fenntartjuk viszont a jogot, hogy bármikor változtassunk az árakon, vagy bármikor megszakítsuk a szolgáltatást ,előzetes értesítés nélkül is. Nem lehetünk felelősek Ön, vagy bármilyen harmadik fél számára bárminemű változtatás, ármódosítás, illetve a szolgáltatás beszüntetésének vagy szüneteltetésének vonatkozásában.

 

FIZETÉS

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A fizetés terhelésre és levonásra kerül a bankszámlájáról a fizetési folyamat végén. Ön igazolja, hogy a hitel-/bankkártya, amit használ, az Öné, vagy hogy Önt külön felhatalmazta a hitel-/bankkártya tulajdonosa annak használatára. Minden hitel-/bankkártya-tulajdonos köteles az érvényesítés ellenőrzésére és a kártyakibocsátó által való engedélyezésre. Ha az Ön fizetési kártyájának kibocsátója elutasítja a fizetés engedélyezését a flownfinity.com felé, nem felelünk semmiféle késésért vagy a szállítás elmaradásáért.
Továbbá, lehetőségeink birtokában jogos figyelmet szentelünk az Ön rendelési és fizetési adatainak biztonságban tartásának, de a gondatlanságunk hiányában nem vagyunk felelősek bárminemű veszteségért, amit Ön azáltal elszenved, hogy egy harmadik fél engedély nélküli hozzáférést szerez bárminemű adathoz, amit Ön az oldalhoz való hozzáférésnél vagy rendelésnél megadott.

 

BIZTOSÍTÁS ÉS SZÁLLÍTÁS

flownfinity.com biztosít minden rendelést a szállítási idő alatt, amíg az az Ön által megadott szállítási címre kézbesítésre kerül.
Kérjük, vegyék figyelembe, hogy célunk minden rendelést 72 órán belül postára adni. A becsült szállítási idők csak tájékoztatásul szolgálnak, és a postára adás időpontjától számolandók. A flownfinity.com nem felelős bárminemű késésért, amit a célországbeli vámellenőrzési eljárások okoznak.

 

A SZABÁLYOK ÉS FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSAI

A Használati Szabályok és Feltételek aktuális változatát bármikor megtalálja ezen az oldalon.
Fenntartjuk a jogot, hogy egyedi belátásunk alapján frissítsük, megváltoztassuk vagy kicseréljük ezen Használati Szabályok és Feltételek bármilyen részét a frissítések és változások weboldalunkra való feltöltéssel. Az Ön felelőssége,  hogy rendszeresen ellenőrizze weboldalunkat a változásokat illetően.

Bármikor szívesen fogadjuk megkeresésüket az info@flownfinity.com email címünkön.

 

Egyedi, minőségi jóga-, pilátesz-, tánc-, sportruházat, valamint fokozatosan bővülő kiegészítő termékek és szolgáltatások a flow jegyében!
0
    0
    Kosarad
    A kosár üresVissza az Áruházba