Kövess minket a Facebookon!
Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Flow'nfinity - Rólunk - Bartus Réka vagyok,a Flow’nfinity megálmodója, tervezője.
13756
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-13756,theme-audrey,eltd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,audrey child-child-ver-1.0.0,audrey-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-4,eltd-woo-normal-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Rólunk

Bartus Réka vagyok,
a Flow’nfinity megálmodója, tervezője, lelkes édesanyja.
Flow’nfinity

A történetünk

A gyerekkoromat végigkísérő és kísértő balettintézet vezette be a különböző fazonú és mintájú bodykat az életembe. Egyetemi éveim alatt is lelkesen viseltem a harisnya-body összeállítást, de már a praktikusabb nyelvész-, valamint későbbiekben komolyabb jogász outfitek alap darabjaiként. Amikor a nyers tanulmányok után újra visszatért a tánc az életembe, színházi táncos képzésem során egyéb alsó- és felső sportruházattal egészítettem ki a klasszikus bodykat. Kisfiam születése és hosszas öltöztetgetése után jöttem rá igazán, hogy mennyire praktikus lenne ötvözni ezt a sok mindent és egyetlen ruhadarabként, overálokat viselni!

Az ötlet megvalósítása addig váratott magára, amíg a különböző budapesti tánctermeket, jógastúdiókat, edzőtermeket végigjárva, megtaláltam egy hasonlóan igényes stílusú, nyitott szemléletű jógaoktató társat, Szőnyegi Alexander személyében.

Alex 15 éve él Marbellán, a spanyol temperamentum, életstílus és divat ötvöződik angyali lelkével, ezért nem is volt kérdés a közös munka, tervezés. Jógastúdiók üzemeltetésével és jógatáborok szervezésével egészen közelről belelát a jóga- és sportruházat világába, és nem utolsó sorban lelkes partner ötleteim megvalósításában.

A különleges ruhák tervezésében egy igazán tehetséges, fiatal művészhölgy is részt vett. Khin Dorka kreatív ötleteivel és elképesztő rajzaival nagy mértékben hozzájárult a különböző fazonok tökéletesítéséhez.

Egyedi, minőségi jóga-, pilátesz-, tánc-, sportruházat, valamint fokozatosan bővülő kiegészítő termékek és szolgáltatások a flow jegyében!
0
    0
    Kosarad
    A kosár üresVissza az Áruházba